פנימייה

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

11/09/2005 | 16:19 | מאת: ניר

שלום, אני מחפש פנימייה עבור נער בן 16, שאין באפשרותו לגור בביתו. הפנימייה צריכה להשתייך לסיווג של "פוסט אישפוזית". אשמח לקבל שמות, רצוי באיזור ירושלים והסביבה, אך כמובן לא בהכרח.

13/09/2005 | 21:02 | מאת: טלי וינברגר

שלום רב, ידוע לי שיש פנימיה במושב נחלים ליד נתב"ג בעונה על הסיווג "פוסט אישפוזית". היא קשורה לרשת החינוך של אמי"ת, אם אינני טועה. מקווה שעזרתי, טלי

23/09/2005 | 15:09 | מאת: אור

יכול להיות שהתכוונת לפנימיית "ניצנים" שנמצאים ליד מושב שזיתן שליד נתב"ג. יש להם אתר באינטרנט.

23/09/2005 | 15:08 | מאת: אור

ישנה פנימייה ייחודית, בקריית מלאכי בשם בי"ס למלאכה חב"ד והיא פנימייה פוסט אשפוזית דתית. לנערים מגילאי 12-18.

מנהל פורום עבודה סוציאלית