אני רוצה עזרה

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

03/09/2005 | 00:16 | מאת: מיאדה

יש לי ראיון ביום השני הקרוב .. אני חיבת לחפש נושא שאלמד אותו .. אני התלבטת מה יבחר .. הנושא שאני רוצה אותו נושא מעניין .... והתלמידים יהיו מתלהבים לו ... לכן אני מבקשת שתתן לי רעיון ... שליחה שאני כתבתי הבעיה שלי כאן ... אין לי מושג איפה לכתוב אותה ... תודה .. אני אבקש שתשלח התשובה לאמיל שלי לפני יום ראשון .....

03/09/2005 | 00:20 | מאת: מיאדה

סליחה (( שליחה)) טעות כתיב

03/09/2005 | 16:37 | מאת: טלי וינברגר

שלום רב, לא ברור לי על איזה מין ראיון מדובר, ומה זאת אומרת שאתה צריך לחפש נושא שתלמד אותו... אנא פרט יותר. שבוע טוב, ובכל מקרה, שיהיה לך בהצלחה, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית