לכולם

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

11/08/2005 | 12:41 | מאת: שירלי

שלום לכולם, אני חיילת משוחררת ורוצה להתחיל לעבוד בתחום בריאות הנפש . באיזור חיפה או מרכז. כל רעיון יעזור. אין לי ניסיון בתחום... תודה ויום טוב לכולם. שירלי

11/08/2005 | 22:32 | מאת: טלי וינברגר

שלום רב, אני הייתי ממליצה לך לחפש מודעות דרושים של מדריכים בהוסטלים, אולי לברר דרך בתי חולים פסיכיאטרים. נראה שזה הכי מתאים לקריטריונים שלך. בהצלחה, טלי

11/08/2005 | 23:46 | מאת: רז

זה יהיה קשה מאוד למישהי צעירה, ללא ידע ומתאים ובעיקר: ללא תמיכה מקצועית אני חושבת שאם יש לך יכול מסוימות באומנויות השונות אולי כדאי שתחפשי משרה קטנה בהדרכה של אוכלוסייה כזו בבתי חולים... במקביל...תעבדי במשהו אחר, ותלמדי...

מנהל פורום עבודה סוציאלית