טלפונים

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

28/07/2005 | 09:06 | מאת: טיף

במשך תקופה ארוכה (כמה חודשים) שוחחתי עם המטפל שלי באמצע השבוע בין פגישה לפגישה. בתקופה אחרונה משום מה זה נפסק וזה חסר לי... אני לא רוצה להפריע מצד אחד, ומצד השני לפעמים אני כל כך רוצה לשמוע את הקול שלו... מה עושים?

29/07/2005 | 21:32 | מאת: טלי וינברגר

טיף שלום רב, מטפלים המאפשרים שיחות בין הטיפולים עושים זאתרוב הזמן מתוך הבנה למצוקת המטופלף ומתוך ניסיון "להחזיק" את המטופל גם כשהוא לא נמצא בחדר הטיפול. אולם שיחות אלו אמורות להיות מובנות וברורות מתחילתן ועד סופן. לא הבנתי כיצד ולמה השיחות הפסיקו, והאם דיברת על כך עם המטפל. אם לא, רצוי מאד לפתוח את הנושא בשיחה הקרובה שלכם, ולספר לו על תחושותיך. אם כן, ואת עדיין מתקשה לעמוד בהסכמים שלכם, אני מציעה גם כן לפנות אל המטפל ולשוחח עימו על כך. כנות וגילוי הלב הוא הדרך בטיפול שתסייע לך להפיק מהטיפול את המיטב. בהצלחה, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית