אני מדברת בעיקר על חיפה

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

19/07/2005 | 22:50 | מאת: לוקה

שם לא חייבים תואר ראשון בעו"ס ומתקבלים להשלמות לקראת תואר שני(לא ראשון) על סמך הצטיינות בעיקר. האם את יודעת אם יש להם עדיפות לבוגרי אוניברסיטאות. אגב גם בן גוריון פתחו תוכנית כזו. תודה מראש

29/07/2005 | 21:57 | מאת: טלי וינברגר

לוקה שלום, שאלותייך מאד אישיות, ואין לי מושג כיצד יתייחסו אליך באונ' חיפה. כמו שנאמר "כל מקרה לגופו". תוכלי לנסות ולכתוב מכתב המציין את מה שאת סיפרת כאן, ולצרף אותו לערכת ההרשמה, כיון שממילא בלימודי ע"ס בדרך כלל אמורים למלא איזשהו מכתב המעיד על ציפיות וכו'. בהצלחה, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית