ריקוד

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

17/07/2005 | 12:20 | מאת: מיכל

כיצד אפשר לטפל בחרדה מפני כל הנושא של ריקוד? אני לא יודעת לרקוד וגם לא מסוגלת לנסות (גם עם עצמי לבד)..... איך אפשר להתחיל לפתור את זה...

19/07/2005 | 21:12 | מאת: טלי וינברגר

מיכל שלום רב, לדעתי כדאי לך לפנות לטיפול פרטני בתנועה. טיפול שכזה עשוי להיות לך לעזר מעצם היותו מאפשר לפתוח את כל הפחדים והחרדות בתוך מרחב מוגן עם מטפל/ת שאת סומכת עליו/ה ומרגישה נינוחנה עימו/ה. בהצלחה, טלי

24/07/2005 | 10:42 | מאת: מיכל

יש מטפלת שאת יכולה להמליץ לי עליה? או לחלופין? איפה מחפשים מטפל?

מנהל פורום עבודה סוציאלית