תואר שני בעו"ס

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

14/07/2005 | 21:19 | מאת: ניבה

טלי שלום אני עושה הסבה לעבודה סוציאלית, אני בת 35 אמא לשלושה ילדים. שאלה: מפאת עומס ה"תפקידים " שיש לי והראש שלא פנוי והזכרון כבר לא כמו בגיל 20תוצאות הבחינות שלי לא גבוהות במיוחד. האם הקבלה לתואר שני מותנית בציון בלבד? האם יש כאן אלמנט של גיל, הכשרה אשמח אם תעני לי בנידון המשך יום טוב ניבה

15/07/2005 | 22:15 | מאת: ענת

ניבה שלום, עד כמה שידוע לי, ממוצע הציונים מהווה מסנן ראשוני. אין ספק שגם הניסיון המקצועי מהווה שיקול נוסף לקבלה. שיהיה לך בהצלחה, ענת

19/07/2005 | 21:28 | מאת: טלי וינברגר

ניבה שלום רב, לפי מיטב ידיעתי לא רק עניין הציונים קובע, אלא גם ניסיון, וותק, תפקידים שעבדת בהם, התהליך האישי והמקצועי שעברת לאחר לימודי התואר הראשון וכדומה. אני יודעת כמה קשה ומעייף להתמודד עם עומס התפקידים עליו את מדברת, ולכן אוכל רק לומר לך, חיזקי ואימצי, ושיהיה המון בהצלחה, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית