אולי משהו יכול לעזור ולספק מידע?

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

28/06/2005 | 13:45 | מאת: ד

שלום לכולם, הכרתי בחורה בת 19 שסיפרה לי שאביה מתעלל בה מינית מאז היותה ילדה קטנה ועד היום. היא ניסתה בעבר להפסיק את זה ופנתה למשטרה אשר אמרה שאיןמה לעשות עם הדבר... האם מישהו יודע כיצד אפשר לעזור לבחורה החמודה הזו? לאן להפנות אותה? להזכירכם, היא כיום בת 19 אך סובלת מאז היותה ילדה קטנה. תודה רבה מראש על כל התייחסות

28/06/2005 | 23:45 | מאת: יעל

ענו לך בפורום עוס"ים בתפוז :-) בהצלחה

29/06/2005 | 14:26 | מאת: ד

30/06/2005 | 09:20 | מאת: טלי וינברגר

ג' שלום רב, הטוב ביותר לדעתי יהיה לפנות למרכז לנפגעות תקיפה מינית, ודרכם לערוך את כל האירגונים הדרושים. שם גם יוכלו להפנות אותה למטפלים מומחים, וכן לתמוך בה באופן ראשוני. כל הכבוד לחברה שכמוך. יישר כוח, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית