תגובת עידוד לדור בנושא סלקטיב מוטיזם

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

26/06/2005 | 10:14 | מאת: אורית

לדור שלום גם ביתי מאובחנת כסלקטיב מוטיזם מגיל 4 כיום היא בת 8 ועברנו מאז דרך ארוכה אשר התחילה גם היא בריפוי באומנות לאחר מיכן מכון להיתפתחות הילד וזה אומר טיפול פסיכולוגי פרטני ע"י פסיכולוגית היתפתחותית כמו כן בהמשך טיפול ע,י קלינאית תיקשורת ומגיל 5 גם טיפול פסיכיאטרי לא להיבהל זה רק עוזר הטיפול התרופתי הוא בעצם זה ששיפר את מצבה בצורה יוצאת מהכלל כאשר כיום אפשר להגיד שיש שיפור ניכר ביותר היא כבר מדברת עים רוב הבנות בכיתה וגם עים המורה. מקווה שעזרתי לך בניסיוני אני מאחלת לכם שיהיה בהצלחה בטיפול והרבה סבלנות.... מיכל הלב אורית.

27/06/2005 | 16:09 | מאת: טלי וינברגר

אורית יקרה, תודה על ששיתפת אותנו בנסיונך. זה חשוב ביותר להורים אחרים לדעת שהם לא יחידים בבעיה הזו, ושיש אור בקצה המנהרה. מאחלת לכם המון נחת מהבת ורק בריאות! טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית