סדנא - פלסטלינה ככלי טיפולי.

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

22/06/2005 | 08:53 | מאת: מור

בקר טוב, נשארו שני מקומות לסדנא שתערך ביום ו' 24.6. הסדנא מיועדת לעובדים /לומדים בתחום טיפולי/חינוכי. מדובר בסדנא חוויתית שהמשתתפים מתנסים בדרך שבה ניתן לשלב פלסטילנה בטיפול. - בשלב ההכרות - תוך כדי טיפול פרטני - בעבודה קבוצתית וכו'. זהו כלי נהדר במיוחד כאשר יש קושי של המטופל להביע את עצמו בדרכים אחרות. הסדנא מועברת על ידי - עו"ס,מטפלת בקליניקה פרטית,מנהלת פורום יחסי הורים ילדים בדוקטורס,מעבירה קב' לאמהות ומדריכת מתנדבים בוגרים בעל"ם. משך הסדנא : 3 שעות. עלות : 70 ש"ח. למעונינים : [email protected] --------------------------------------------------------------------------------

25/06/2005 | 23:25 | מאת: מור

יתקיימו עוד סדנאות. אז מי שעדיין מעוניין,מוזמן לפנות. להתראות, מור

מנהל פורום עבודה סוציאלית