היכן ללמוד?

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

20/06/2005 | 19:44 | מאת: מיה

שלום רב, סיימתי זה עתה תואר ראשון בפסיכולוגיה .אני מתעניינת מאוד בתחום הטיפולי ורוצה לבדוק אפשרויות של לימודי תרפיה באומנות.אילו מוסדות חינוך בארץ מציעים מסלול כזה? אני חושבת גם על טיפול בליקויי למידה ובאוטיסטים.מה אני צריכה ללמוד ע"מ להיות מוסמכת לטיפול בילדים בעלי קשיי קשב וריכוז ואוטיסטים? מעוניינת לברר על קורסים מקצועיים כהשלמה לתואר.אשמח לקבל תשובה.

23/06/2005 | 09:53 | מאת: עדי

כנסי לאתר של יה"ת (חפשי yahat) בגוגל. תחת הכותרת הכשרה יש רשימה מלאה של מה אפשר ללמוד איפה (טיפול במוזיקה, מחול, דרמה וכו') בהצלחה

27/06/2005 | 17:17 | מאת: טלי וינברגר

שלום רב, מצ"ב הקישור לאתר יה"ת: http://www.yahat.org/2002/ לגבי תחום הטיפול בילדים עם הפרעות קשב וריכוז ואוטיסטים לא ידוע לי מסלול לימודים מיוחד לתחום זה, אלא בנושאים רחבים יותר כמו לימודי הגיל הרך וכו'. בהצלחה, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית