טיפול במוסיקה

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

20/06/2005 | 02:46 | מאת: bwv999

שלום לחברי הפורום אני מנגן על יצירות קלסיות של באך על גיטרה ברצוני ליצור קשר עם מטפל\ת במוסיקה לצורך פעילות התנדבותית אני מקווה הפורום מיועד גם להודעות מהסוג הזה ואם לא עמכם הסליחה תודה ויום טוב

27/06/2005 | 17:18 | מאת: טלי וינברגר

הרעיון שלך הוא מקסים. אני מציעה לך לפנות גם לאתר יה"ת, שם מצוי ריכוז גבוה של מטפלים בהבעה ויצירה בכלל, ובמוסיקה גם. http://www.yahat.org/2002/ יישר כוח! טלי

02/08/2007 | 16:33 | מאת: נעה

שלום, אני מעוניינת לקחת חלק בפעילות התנדבותית בתחום הטיפול במוסיקה. אני מנגנת בפסנתר (בעיקר קלאסי אך גם הרבה אלתור וכתיבה), וכן על מספר כלי הקשה. אשמח לרעיונות / הצעות. תודה! נעה.

מנהל פורום עבודה סוציאלית