ביבליותרפיה

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

19/06/2005 | 17:40 | מאת: חלבה

האם טיפולי ביבליותרפיה ניתנים גם למבוגרים? אני עובדת בתחום שרחוק מאד מהתחום הטיפולי, ומעוניינת לעשות הסבה. אני יודעת שלא אתקבל לפסיכולוגיה קלינית, ומתלבטת בין הסבה לעו"ס לבין לימודי ביבליותרפיה (מתוך כוונה אח"כ ללכת לבי"ס לפסיכותרפיה). השאלה היא, האם לאחר לימודי ביבליותרפיה אפשר להשתלב בשוק והאם אפשר לטפל במבוגרים בתחום זה - בין במגרת ציבורית או בפרטית. אשמח לשמוע דעות בעניין זה.

27/06/2005 | 17:31 | מאת: טלי וינברגר

שלום רב, אינני מתמצאת בתחום הביבליותרפיה מהבחינה התעסוקתית. אנסה לבדוק עם מישהי מהתחום הספציפי, ואחזור אליך עם תשובה. בברכה, טלי

28/06/2005 | 12:03 | מאת: חלבה

06/01/2006 | 23:41 | מאת: חיה

איפה אפשר ללמוד ביבליותרפיה הכי קרוב לנהריה?

מנהל פורום עבודה סוציאלית