האם עו"ס צריך להיות בעל אשיות חזקה?

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

14/06/2005 | 14:45 | מאת: דרור

אני בחור שמתלבט ללמוד עו"ס אני אוהב לעזור לאנשים ולהקשיב להם אבל אדם רגיש.מנסיונכם האם הרגישות מפריע בעבודה כאשר צריך לעבוד עם אוכלוסיות במצוקה וקשות יום. וכן האם "שוק" העבודה רווי? תודה..

15/06/2005 | 23:21 | מאת: יעל

כן, שוק העבודה כמעט רווי המקצוע הזה נהיה נורררא פופולרי בשנים האחרונות. אפשר למצוא עבודה, אך לרוב זה בחלקיות משרה. לא, רגישות לא אמורה ל"הפריע" בעבודה, להיפך, היא אמורה להוות יתרון כי יש יותר יכולת להתחבר לפונים ולמצוקתם. ושוב כן, רגישות יכולה להוות קושי בשבילך, כי העבודה לא פשוטה ופוגשת באוכלוסיות ומצבי חיים קשים ולפעמים אותה הרגישות שמהווה יתרון בעבודה עלולה, כשלו יודעים מספיק לשים גבולות, להוות חסרון בחייך הפרטיים, כי העבודה הולכת איתך הביתה. באופן כללי, מקצוע מרתק, אך לא פשוט. אל תירתע כי אתה רגיש אבל כמו לכל דבר בחיים, יש יתרונות וחסרונות בהצלחה!

27/06/2005 | 17:45 | מאת: טלי וינברגר

דרור שלום רב, תשובתה של יעל נהדרת, ומבטאת את דעתי במלוא. תודה יעל על התשובה הממצה! טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית