גם אני מבולבלת

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

07/06/2005 | 13:07 | מאת: גלית

שלום לכולם. גם אני עובדת בעבודה מסודרת בתחום הנדל"ן, והנני בעלת תואר ראשון במינהל ציבורי ואני חושבת לעשות הסבה לעבודה סוציאלית, למרות שגם אני לא כל כך יודעת מה עושה עובד סוציאלי, מה גם שאני חוששת מעבודה זו מכיוון שמדובר באוכלוסייה לא קלה האם יש כאן מישהו שיכול לייעץ לי, אם זה אפשרי לעבוד וגם לעשות הסבה במקביל והאם התואר שמקבלים מתוכנית זו שווה ערך לתואר שמקבלים עבור תוכנית לימודים מלאה תודה מקרב לב גלית

27/06/2005 | 17:51 | מאת: טלי וינברגר

גלית שלום רב, לימודי ההסבה מתרכזים ביום או לכל היותר יום וחצי בשבוע, ולכם ברור שניתן לשלב אותם יחד עם עבודה אולם לא במשרה מלאה, כיון שיש ימים שמוקדשים לפרקטיקום בשדה, דהיינו עבודת שטח. התואר של ההסבה שווה ערך לתואר מלא. בהצלחה, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית