מחפשת את ניבה או אמא אחרת

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

05/06/2005 | 22:36 | מאת: אמא לומדת

שלום אני מחפשת אמא שלמדה בתוכנית ההשלמו, בהסבה לעבודה סוציאלית לשיחה טלפונית או במייל לשיחה קצרה אני רוצה קצת יותר פרטים ושאלות..... האם יש מישהי בנמצא? תודה מראש.. אני

06/06/2005 | 16:06 | מאת: טלי וינברגר

לאמא הלומדת שלום רב, בזמן לימודיי היו איתי אימהות שלמדו. אני זוכרת שהן תמיד אמרו שזה לא פשוט, אבל זה נפלא, הן מבחינת הרעיון שהן עושות משהו לעצמן, הן יוצאות מהבית, והן מקדמות את עצמן. זו היתה התחושה הכללית, מקווה שתימצאי מישהי שתוכלי לשוחח עימה. חיזקי ואימצי, טלי

02/09/2006 | 13:18 | מאת: ניבה

לאמא לומדת, הי , זכור לי משהו בעבר, לא זוכרת בדיוק תוכלי ליצור עמי קשר לכתובת [email protected] מקווה שהסתדרת ביי ניבה

מנהל פורום עבודה סוציאלית