הזמנה לביקור - www.0-5.co.il

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

01/06/2005 | 15:19 | מאת: אתר אפס עד 5

שלום רב מוזמנים לבקר באתר אפס עד 5 ולשלוח לנו את דעתכם אתר אפס עד 5 עלה לאויר בחודש אוקטובר 2003 ונבחר לאתר מומלץ לשנת 2003 ע"י Y-net , מומלץ השבוע במדור קפטן אינטרנט בעיתון הארץ ומדור כיכר אתרים בעיתון מעריב. זהו אתר העוסק באיתור מוקדם של בעיות התפתחות של תינוקות וילדים בגיל הרך ובבי"ס היסודי, בלקויי למידה, בבעיות קשב וריכוז ובהפרעות על הרצף האוטיסטי. אתר זה מיועד להורים, למטפלים ולאנשי חינוך כאחד. באתר מאגרי מידע, קישורים רבים, פורום רב תחומי ומאמרים העוסקים בהתפתחות הילד, כלים לאיתור מוקדם, התערבות והתמודדות עם ליקויי למידה, הפרעות התפתחות ונוירולוגיה. בברכה אתי והדר www.0-5.co.il

20/12/2005 | 12:43 | מאת: נועה לוי

שלום אני אשמח לדעת איך ניתן ללמוד בבלייותרפיה?? האם רק באקדמיה? האם רק בתואר שני? או שיש עוד מוסדות שעוסקים בתחום??

מנהל פורום עבודה סוציאלית