עבודה סוציאלית- הסבה

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

18/05/2005 | 23:13 | מאת: מיכל

היי, נרשמתי לתוכנית ההסבה בעו"ס בבר אילו וזומנתי לראיון קבוצתי בשבוע הבא. אם מישהי הייתה בראיון הזה אשמח מאוד לשמוע מה בדיוק הולך שם? מה שואלים? מה סיכויי הקבלה שלי- יש לי ממוצע 88 מאוני' בן גוריון... תודה.

24/05/2005 | 14:56 | מאת: דיקלה

היי מיכל. אני מתעניינת לגביי תוכניות הסבה, אך לא מצאתי כלום בשום מקום.. אם תוכלי להגיד לי איפה ניתן להתעניין לגביי זה - אשמח. תודה

24/05/2005 | 22:30 | מאת: מיכל

היי דקלה, ככל הידוע לי המקומות היחידים בהם ישנה תוכנית ההסבה הם אוני' בר אילן, האוני' העברית, מכללת אשקלון, אוני' בן גוריון ואוני' חיפה. התוכנית עצמה היא לבעלי תואר ראשון ונמשכת שנתיים. מקווה שעזרתי..

25/05/2005 | 09:31 | מאת: טלי וינברגר

המון בהצלחה, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית