עבודה כחוקרת ילדים

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

17/05/2005 | 19:26 | מאת: ש

שלום לכולם! אני מסיימת הסמסטר את לימודי תואר ראשון בעבודה סוציאלית ואני מעוניינת לעבוד כחוקרת ילדים. אשמח אם תוכלו לומר לי למי אוכל לפנות, לשלוח קורות חיים וכדו'.. (באיזור ירושלים או באיזור חיפה) תודה רבה.

20/05/2005 | 19:11 | מאת: יעל

שלום לך חוקרי ילדים לרוב עובדים במסגרת שירות המבחן לנוער. אם כי כיום השירותים שונים (בעבר, קציני מבן לנוער שימשו כחוקרי ילדים) פני לשירותי המבחן באיזורים המדוברים מדובר במשרות של שירות המדינה, ולפעמים של עמותות כמו עמותת "קשת" - (קידום שירותי תקון), כמו שנעשה בדרום. שיהיה בהצלחה יעל

22/05/2005 | 01:57 | מאת: ש

תודה רבה יעל

מנהל פורום עבודה סוציאלית