עבודה בסוציולוגיה

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

15/05/2005 | 16:10 | מאת: מירב שמעוני

שלום. קוראים לי מירב ואני בת 16 כיתה יא ואני במגמת סוציולוגיה פסיכולוגיה. המורה ביקשה שנעשה עבודה..והיא מאוד חשובה זה 1 יח"ל. אז אני בחרתי בנושא: איך גברים ונשים מתייחסים לנישואים? ז"א אני צריכה להביא את ההבדל בין הגברים לנשים ביחס לישואים..וחיפשתי באינטרנט חומרים וכל מה שהם נותנים לי זה:איך גברים ונשים מתייחסים לבגידות. וזה לא נושא העבודה שלי. אז אני אשמח אם תדריכי אותי (למרות שגם המורה אמורה להדריך) ותגידי לי איפה לחפש ואולי יש לך חומר בעניין. אני אשמח מאוד אם תעזרי לי תודה מירב

15/05/2005 | 19:40 | מאת: ענת

הי מירב, יש ספר שנקרא שחיקה באהבה ובחיי נישואים של איילה מלאך פיינס. ייתכן שהוא עוסק גם בהבדלים בין נשים לגברים- שווה לבדוק. הייתי מחפשת גם חומר שעוסק בנושא של בחירת בן זוג- סביר שתחת כותרת זו תמצאי חומר גם על ההבדלים בין נשים לגברים. בהצלחה, ענת

15/05/2005 | 22:53 | מאת: עו"ס

לילה טוב, אולי כדאי לחפש גם בספרים של רבקה וחן נרדי. באפן כללי אני מאמינה שחיפוש תחת - "הבדלים בין המינים" או תפיסות מגדריות יעלה משהו... בהצלחה

מנהל פורום עבודה סוציאלית