קו הנחיה

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

13/05/2005 | 15:19 | מאת: אתי

אשמח לדעת היכן אוכל למצוא חומר על קו הנחיה. אני במקצועי מנחת קבוצות ואני רוצה להעשיר את ידעותי בכל הקשור להנחייה מכל מיני אספקטים. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. תודה מראש

13/05/2005 | 18:06 | מאת: עו"ס

שלום, במקראה שנקראית - הנחיית קבוצות בעריכת נאוה רוזנוסר תמצאי חומר רב ומקיף בנושאים רבים שקשורים להנחיה וכמובן גם הנחיה בקו. דרך אגב,אפשר לרכוש את הספר (הלא זול) במרכז ציפורי (בדואר) - 6752911- 02 או בכל ספריה אונ' /ספריה לעו"ס.

25/05/2005 | 12:42 | מאת: טלי וינברגר

אתי שלום רב, ההפניה של העו"ס למקרה של רוזננוסר ועמיתים היתה נהדרת. אני גם רוצה להמליץ לך בחום על פורום המיועד למנחי קבוצות בלבד באתר "פסיכולוגיה עברית". יש צורך בהרשמה מראש, אולם מדובר בפורום מקצועי ומעניין ביותר. בהצלחה, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית