מחפשת עבודה בבריאות הנפש

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

08/05/2005 | 00:55 | מאת: י.ב

שלום לכולם, אני מסיימת את לימודי העו"ס(הסבה) בשנת הלימודים הנוכחית ומעוניינת להשתלב במסגרת טיפולית/בריאות הנפש. מישהו יודע משהו? ועוד דבר- האם זה מוקדם להתחיל לחפש עכשיו??? תודה

09/05/2005 | 16:39 | מאת: טלי וינברגר

י.ב. שלום רב, יש מעט משרות פנויות, בכל הקשור לעבודה סוציאלית, אולם למרות זאת איכשהו כולם מצליחים בסופו של דבר למצוא עבודה, גם אם מדובר במשרה חלקית או תחום שלא כל כך רצו. בבריאות הנפש אפשר לחפש עבודה בהוסטלים שמוקמים חדשות לבקרים ברחבי הארץ, מרפאות שונות, פנימיות וכו'. כדי להתחיל לעבוד יש צורך ברישום קודם בפנקס העובדים הסוציאליים. הרישום נעשה רק בתום השלמת כל מחוייבויותייך ללימודי הע"ס. לכן להערכתי מעט מוקדם כעת לחפש עבודה. לדעתי, לכשתיהי לקראת סיום תקופת המבחנים תוכלי להתחיל לשלוח קו"ח. שיהיה בהצלחה, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית