מחפשת הפנייה לחומר תאורטי

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

07/05/2005 | 18:44 | מאת: יעל

בטיפול באומנות בקשישים, רצוי חומר המתייחס למצב סיעודי. ערכתי חיפוש די ארוך ולא ממש מצאתי אם משיהו מכיר ויכול להפנות אותי אודה מאוד

08/05/2005 | 23:08 | מאת: רותי

ליעל שלום נתקלתי בספר על טיפול באמנות בקשישים בעברית בהוצאת אח אני לא יודעת אם הם מפרטים מצבים סיעודיים.בכל אופן אם יש לך שאלות ספציפיות אני מוכנה לענות לך כיון שאני מטפלת באמנות ו(אחות מוסמכת לשעבר) בברכה רותי

09/05/2005 | 16:43 | מאת: טלי וינברגר

יעל שלום רב, בעבר הנחיתי יחד עם מדריכת אומנות קבוצה ארוכת טווח של העלאת זכרונות בעזרת אומנויות, במרכז לתשושי נפש. לפי מיטב זכרוני, גם אנחנו חיפשנו חומר תיאורטי על הנושא הספציפי, ומצאנו חלקיקי מידע. בכל מקרה, אם את זקוקה ליעוץ בעניין, אשמח לעשות כן, אך לשאלתך אודות חומר תיאורטי לצערי אין לי תשובה עבורך. בהצלחה, טלי

12/05/2005 | 13:15 | מאת: יעל

לא קיבלתן?

מנהל פורום עבודה סוציאלית