שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

27/04/2005 | 18:56 | מאת: נועה

שלום לכולם! אני עוד מעט בת 21 ומעוניינת ללמוד עבודה סוציאלית.התחום הזה מעניין אותי מאד אך אני מתלבטת בין זה לבין לימודי פסיכולוגיה ורציתי לדעת האם יתכן מעבר מלימודי שנה א לתואר ראשון בביה"ס לעבודה סוציאלית לחוג לפסיכולוגיה?(שאלתי היא לגבי לימודים באחת האוניברסיטאות בלבד).אני שואלת זאת מכיון שאני לא בטוחה שאוכל להתקבל ללימודי פסיכולוגיה אבל לעבודה סוציאלית אני כן יכולה אז רציתי לדעת אם אפשר לעבור בשנה ב גם אם לא התקבלתי לפסיכולוגיה לשנה א.אם מישהו יודע על מקרה ספציפי של סטודנט שעשה זאת אשמח לשמוע! תודה!

09/05/2005 | 17:07 | מאת: טלי וינברגר

נועה שלום רב, אינני יודעת את התשובה לשאלתך, כיון שלא נתקלתי במקרים של מעבר מע"ס לפסיכולוגיה (אבל נתקלתי בלא מעט מקרים הפוכים, מפסיכולוגיה לע"ס). אני מאמינה שתוכלי לברר זאת מול מחלקות הלימוד עצמן. בהצלחה, טלי

10/05/2005 | 18:08 | מאת: סטודנטית

היי נועה תנסי לשאול את השאלה בפורום לימודים וקריירה, מנסיון אישי הוא מאוד עוזר, כתובת האתר: http://community.iol.co.il הייעוץ ניתן ע"י ד"ר גרתי בהצלחה

10/05/2005 | 18:09 | מאת: הסטודנטית

http://community.iol.co.il/ts.cgi?tsscript=f/index&forum_id=2502&offset=4&cat_id=309

מנהל פורום עבודה סוציאלית