בריאות הנפש בעדה האתיופית

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

26/04/2005 | 17:36 | מאת: אתי

אני מחפשת רקע או איזשהוא חומר מעניין על תגובת העדה האתיופית או טיפול בבעיות הקשורות לבריאות הנפש, מאחר ויש לי מטופל מהעדה וחסר לי רקע תרבותי, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי

26/04/2005 | 22:26 | מאת: ענת

הי אתי, יש חוברת מצוינת הנקראת "לקסיקון למושגי בריאות הנפש בתרבות עולי אתיופיה בישראל" בעריכת יונגמן/מינוצין-איציקסון וזרה. בהוצאת ג'וינט ישראל. תהני מהקריאה, ענת

30/04/2005 | 13:59 | מאת: נטע

למיטב ידיעתי, פרופ' אליעזר ויצטום עסק רבות בנושא.אפשר לחפש מאמרים שלו או אולי לפנות אליו במייל [email protected] כמו כן יתכן שקיים מרכז שמתמחה בנושא בירושליים,כדאי לחפש. בהצלחה.

מנהל פורום עבודה סוציאלית