צריכה עזרה והכוונה.

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

17/04/2005 | 19:38 | מאת: נירית

הי, כל מי שיוכל לעזור אני אשמח מאוד. אני צריכה מאמרים או כתבות שמבקרות את תחום העבודה הסוציאלית בהקשר של: 1.שהעו"סים מהווים כלי המשמש את גופי השלטון לקדם את אחיזת השלטון\האליטה החברתית הישראלית. 2.שהעוסים מהוים כלי של אליטה מטפלת להגדרת קבוצות אנשים בקטג' חברתיות נחותות. 3. חוסר היכולת של מטפלים להתמודד עם המציאות הרב תרבותית הישראלית ולהתיחס לשוני התרבותי והמגדרי בין מטפל למטופל. אני ממש אשמח לכל הכוונה שהיא. תודה מראש. נירית.

20/04/2005 | 10:52 | מאת: טלי וינברגר

נירית שלום רב, אין לי ידע ספציפי לגבי החומר שאת רוצה, אולם אני יכולה לחשוב על מקומות ו/או אנשים העוסקים בתחומים עליהם את מבקשת מידע. פרופ' אלקארנאוי מאונ' בן גוריון שבנגב עוסק בנושא הרב תרבותיות ומגוון התרבויות בחברה הישראלית. תוכלי לברר איתו מי עוד במחלקה בב"ש עוסק בתחום (אני יודעת שיש, אבל אינני זוכרת שמות). באונ' בר אילן תוכלי לבדוק עם פרופ' קוליק ליאת שגם היא עוסקת רבות במגדר ובנושא הרב תרבותי בישראל. זה בעיקר מה שאני זוכרת. שיהיה לך בהצלחה, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית