יום עיון - הזמנה למטפלים, עוס"ים ופקידי סעד

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

12/04/2005 | 13:25 | מאת: מחלקה לפסיכולוגיה ומשפט

ברצוננו להזמינכם להשתתף ביום עיון מרתק בנושא פסיכודיאגנוסטיקה, משפט ואתיקה שיתקיים ב- 30.5.05 באוניברסיטת חיפה הרשמה מוזלת עד 15.4.05 ! יום העיון, בהשתתפות מיטב המומחים בתחום, יעסוק באבחון והערכה פסיכולוגיים בנושאים: קטינות קורבנות של פגיעה מינית, ילדים שחשופים להזנחה פיזית ונפשית, לקות למידה, אבחון תסמונת PTSD העולה לדיון בתביעות נזיקין, מסוגלות הורית למשמורת ולאימוץ, הערכת אחריות פלילית ויכולת לעמוד לדין, פיגור שכלי, חוות דעת מקצועיות וסוגיות אתיות ומשפטיות בפסיכודיאגנוסטיקה. להזמנה ליום העיון ופרטים לחץ על הקישור לאתר להלן - http://virtualnew.haifa.ac.il/users/www/25863/פסיכודי%20הזמנה%20מייל.htm בברכה, המחלקה לפסיכולוגיה ומשפט המרכז הבינלאומי לבריאות משפט ואתיקה

13/04/2005 | 00:37 | מאת: המחלקה לפסיכולוגיה, משפט ואתיקה

קישור נוסף למידע ולהזמנה ליום העיון - http://www.hebpsy.net/calendar.asp?cat=2&date=30/5/2005&id=422 באתר "פסיכולוגיה עברית"

01/05/2005 | 16:50 | מאת: הדר

היי ברצוני להירשם ליום העיון,אודה לכם אם תעדכנו אותי במה כרוך הדבר. תודה הדר

מנהל פורום עבודה סוציאלית