לימודי תואר שני

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

10/04/2005 | 18:40 | מאת: דן

שלום לכולם יש לי שאלה שמעסיקה אותי לאחרונה. אני על סף סיום התואר בע"ס ומתלבט לגבי ההמשך. מצד אחד יש בי רצון לנצל את המומנטום, אני עדיין בענייני הלימודים באוניברסיטה ולהמשיך ישירות לתואר שני. מאידך, רבים מייעצים שלא כדאי בתחום הזה לפנות מייד ל-M.A ועדיף לחכות לפחות שנתיים ולהתנסות בעבודה כעו"ס ואז להרשם. מה אתם חושבים? תודה, דן.

10/04/2005 | 21:17 | מאת: תותי

אני חושבת שכדאי לחכות, להתנסות ולראות איזה תחום בה לך להתמקצע...

19/04/2005 | 19:52 | מאת: פאדיה

אני גם על סף סיום התואר ונרשמתי לתואר שני , אני חושבת שכדאי להתחיל ישר בלימודים מתקדמים לפני שמתרחקים מהאקדמיה ובמיוחד שישנה משרה חלקית ויש זמן פנוי ללימודים

מנהל פורום עבודה סוציאלית