תראפיה באומנות - מדיקל קולג' - זקוקה לעזרתכם!

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

31/03/2005 | 12:59 | מאת: אפרת

שלום לכולם, אני מעוניינת ללמוד תראפיה באמנות, ערכתי חיפוש במסגרת הפורום והבנתי כי הלימודים דורשים תואר ראשון ובמוסדות מוכרים. (כפי שהבנתם אין לי). מדיקל קולג (בית ספר לרפואה משלימה) מציע לימודים שכאלה ללא תואר ראשון. שאלתי היא קודם כל מה ההבדל בתראפיה באמנות הוליסטית (אם אפשר לקרוא לזה כך)?? במה היא שונה? האם יש בה עבודה?? והאם מדיקל קולג' הוא מוסד מוכר מבחינתכם העוסקים בנושא. אשמח לעזרתכם! תודה מראש! אפרת

03/04/2005 | 17:19 | מאת: טלי וינברגר

אפרת שלום רב, לא שמעתי על המוסד אותו הזכרת כמוסד מוכר ללימודי תרפיה באומנויות. ייתכן ולמוסד אין אישור ללימודים אלו מטעם משרד החינוך . כמו כן את יכולה לבדוק ביה"ת (איגוד המטפלים בהבעה ויצירה) אם המקום מוכר על ידם כמוסמך להעניק תעודת מטפל בתחום. מצ"ב קישור ליה"ת: http://www.yahat.org/2002/ בברכה, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית