שלום יש לי שאלה קצת מוזרה אשמח לקבל תשובה

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

07/03/2005 | 11:57 | מאת: אני

אז ככה אני מטופלת במישרד הרווחה ויש לי עובדת סוציאלית צמודה כמו כן מבקרת אצלי סטודנטית לעבודה סוציאלית מדי שבוע יש לציין שהקשר ביננו מאד טוב והדוק מכיוון שפורים מתקרב היתי רוצה לתת לה מתנת תודה על מה שהיא עשתה למעני (ויש המון) עד היום היתי רוצה את עצתכם בבקשה מה אני יכולה לתת משהו כמו משלוח מנות אבל לא סתם ממתקים ויין משהו מכובד ויפה אשמח לקבל רעיונות כדי לא להיתקע ברגע האחרון תודה מראש

23/03/2005 | 19:55 | מאת: עדי

לדעתי מתנה שאת נותנת צריכה להיות מאוד סימלית כמו שיר או מכתב הערכה ולא משהו יותר מידיי יקר

03/04/2005 | 17:50 | מאת: טלי וינברגר

לאני היקרה, מצטערת על העיכוב בתשובה, ופורים כבר עבר חלף לו, אך בכל זאת מצאתי לנכון לענות לך. מתנה למטפל היא בעייתית מכמה סיבות: הראשונה היא משום שחוקית אסור לעובד ציבור לקבל מתנות. שנית, משמעות המתנה בטיפול היא כבדת משקל ויש לה משמעות רבה גם בתהליך הטיפול עצמו. אני מבינה את הרצון שלך להעניק, אך כדאי לך לשקול להעניק משהו מעצמך, ברכה או יצירה שלך, וכך הרצון שלך לתת לאחר מודגש מאד, ויחד עם זה פחות בעייתי הן מבחינה חוקית והן מבחינה טיפולית. בהצלחה, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית