פתיחת הפורום

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

09/04/2002 | 23:50 | מאת: טלי וינברגר

גולשים יקרים, עם פתיחת הפורום החדש, אני רוצה לאחל לכולנו הצלחה בפורום, שתיהיה לכולנו גלישה נעימה ומעניינת, תוך שמירה על כללי נימוס וכבוד הדדי. שלכם, טלי

10/04/2002 | 00:56 | מאת: HERA

!!!

10/04/2002 | 07:29 | מאת: טלי וינברגר

תודה :)) ויום טוב.

11/04/2002 | 22:55 | מאת: l

גמני...

10/04/2002 | 09:55 | מאת: הלנה

שלום טלי אני לומדת שנה שלישית במכללת עמק הירדן מדריכה לאומנות, קיבלתי תעוד ועכשיו ממשיכה לבכירה. אני רוצה לומר לך שקיבלתי חיים חדשים. האומנות חשובה לנפש גם אם אתה לא מוכשר במיוחד. החברות שמתגבשת שם , הפרגון זה דבר מיוחד במינו. בחופשים אני כמו משוגעת רק לחזור. אנו גם לומדים דידקטיקה ופסיכולוגיה, מה שעזר לי מאוד להשתחרר מעט ממשבר נשואי. אני לא חושבת שאפסיק אי פעם ללמוד בעיקר פיסול קרמי. כרגע אני גם מלמדת במתנ"ס חינוך סביבתי ובנית לוגו וסלוגן, נושא שלא למדתי אף פעם, אולם בעקבות לימודים אלו, אפשר הכל. ההנהלה מרוצה מאוד ממני וכן התלמידים. מה שאהבתי בכל לימודי הוא - חינוך טיפולי בחומר - ובזה הייתי רוצה לעסוק. אלא שאין מודעות לכך בבתי ספר וכן תקציבים. הייתי רוצה שתייעצי לי בנידון. תודה מראש הלנה

10/04/2002 | 17:42 | מאת: טלי וינברגר

הלנה שלום רב, אני שמחה לשמוע שאת נהנית בלימודים, והצורה בה את מתארת את התהליך מרגשת ומעידה עד כמה מדובר בתהליך אישי ולא רק "לימודי". לגבי חינוך טיפולי בחומר, לצערי אינני יודעת מה לומר לך, מהסיבה שבעיות תקציבים תמיד גרמו להשתקת פרוייקטים נפלאים, שלא פעם הצליחו מאוחר יותר במסגרות פרטיות. אז או שצריך מרפקים חזקים, ולדעת "לדפוק על הדלתות הנכונות" אי שם אצל קובעי ההחלטות, או פשוט ללכת למקומות פרטיים או לפתוח מקום שכזה בכוחות עצמך. בהצלחה, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית