מחפשת מרפאה באמנות

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

02/03/2005 | 23:03 | מאת: אודי קיפודי

שלום אני עובדת בבית נוער לילדים בסיכון באזור ת"א ומחפשת מרפאה באמנות/דרמה/חיות/תנועה בעל/ת ניסיון. הילדים בבית הנוער שלנו באים מבתים קשים מאוד ורובם אף סובלים מהפרעות קשב וריכוז וכד' אנו זקוקים לזה בצורה דחופה מאוד במידה ותוכלו לעזור לי למצוא אדם מתאים לתפקיד אני אשמח מאוד תודה רבה,מצפה לתגובות

06/03/2005 | 07:43 | מאת: איה

אודי בוקר טוב. שמי איה ואני בימאית קהילתית בעלת נסיון רב בהדרכת דרמה ובעבודה עם מגוון קבוצות אנא צרי עמי קשר למייל לעיל ואצרף קורות חיים. אשמח מאוד לעזור.

06/03/2005 | 09:42 | מאת: טלי וינברגר

תודה אודי על ההצעה. מקווה שיהיה אליכם פניות ושתמצאו בקרוב את העובד הדרוש לכם. בברכה, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית