מעבר ממדעי ההתנהגות לע"ס

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

07/02/2005 | 14:41 | מאת: מאיה

שלום! אני נמצאת כרגע בשנה השלישית של לימוד מדעי ההתנהגות באונ' בן גוריון. מטרתי הראשונית הייתה להמשיך לתואר שני בפסיכולוגיה קלינית, אך כיוון שציוני לא מספיקים אני שוקלת לעשות בשנה הקרובה השלמה לתואר ראשון בע"ס ומשם לתואר שני כעובדת סוציאלית, רצוי ע"ס קלינית. רציתי לשאול מה האופציות העומדות בפני, האם יש מסלול לע"ס קלינית, איפה, ואם מישהו יודע במה כרוך המעבר ממדעי ההתנהגות לע"ס? אלפי תודות מאיה

07/02/2005 | 14:52 | מאת: ענת

מאיה שלום, תצטרכי להרשם ללימודי הסבה בע"ס. אני מניחה שתוכלי לקבל פטורים שונים שכן סביר להניח שיש קורסים רבים חופפים. מסלול קליני קיים בבר אילן ובחיפה. בת"א יש מסלולים שונים הנחשבים קליניים (ילד ונוער/משפחה). בהצלחה, ענת

07/02/2005 | 14:59 | מאת: מאיה

היי ענת תודה רבה על התגובה המהירה והאינפורמטיבית אולי את יודעת את תנאי הקבלה...? אני מקווה שלא גבוהים מדי. מאיה

מנהל פורום עבודה סוציאלית