תרפיה באומנות

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

07/02/2005 | 07:31 | מאת: דליה

שלום רב! אהיה יותר ספציפית בנוגע לשאלתי הקודמת לגבי מקומות הלימוד וההתלבטות היא כדלקמן: "בית ברל", "סמינר הקיבוצים", "אוניברסיטת חיפה". כידוע לי נכון ליום זה אף אחד מן המקומות הנ"ל אינו מעניק תואר שני אלא תעודה. האם קיימים מקומות בארץ שכן מעניקים תואר שני או שבקרוב יתחילו במסלול שכזה? אודה על התשובה, דליה

07/02/2005 | 12:37 | מאת: בר

כן, לסלי קולג' מעניק תואר שני אולם הוא תואר אמריקאי ואינו מוכר ללימודי המשך(דוקטורט), רק לסבר את האוזן מחיר התואר הוא כ-130,000 ש"ח.

מנהל פורום עבודה סוציאלית