מבחן באנגלית

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

02/02/2005 | 01:45 | מאת: אוש

שלום, הייתי מעוניינת לקבל פרטים לגבי המבחן באנגלית בתוכנית ההסבה באוניברסיטת חיפה, איך הוא בנוי? האם זה רק הבנת הנקרא או שיש גם השלמת משפטים? כמה מאמרים יש ומהם אורכם? אני אשמח לדעת אם הם מבצעים ראיונות כחלק מתהליך הקבלה? תודה

02/02/2005 | 12:10 | מאת: טלי וינברגר

שלום רב, לצערי אינני מכירה את המבחן כיון שאני עצמי למדתי תואר ראשון באונ' בן גוריון, ואת השני בבר אילן. מצטערת. ושיהיה בכל אופן בהצלחה, טלי

05/02/2005 | 07:09 | מאת: ענת

הי, בזמנו התלבטתי אם ללמוד את התואר השני בחיפה או בת"א, לכן נרשמתי בשני המקומות. כחלר מתנאי הקבלה לאונ' חיפה היה צורך לעבור מבחן באנגלית (בת"א, לעומת זאת, עברתי מבחן בסטטיסטיקה). המבחן כלל מאמר מדעי אחד. אם אינני טועה היה צורך בהשלמת משפטים אבל מתוך מחסן משפטים קיים. אני זוכרת שהמבחן היה ארוך אבל לא קשה. שיהיה לך בהצלחה, ענת

מנהל פורום עבודה סוציאלית