תואר שני

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

31/01/2005 | 10:34 | מאת: נוגה

רציתי לדעת יותר על המסלול המחקרי בתואר שני באוניברסיטה העברית. מה היתרונות שלו לעומת המסלול הטיפולי מבחינת המשך התקדמות באקדמיה. האם הוא מומלץ והאם הוא סוגר בפני את התחום הטיפולי. תודה. נגה.

02/02/2005 | 12:30 | מאת: טלי וינברגר

נוגה שלום רב, אינני מכירה באופן מדוקדק את המסלולים של האונ' העברית. למיטב הבנתי ישנו שוני בין מסלול מחקרי לבין טיפולי. אולם, ישנה חשיבות רבה במסלול הטיפולי לעבודה המעשית. לכן אם את עובדת במקום בו יש אוריינטציה טיפולית טובה, אין לך מה לדאוג לגבי המשך הלימודים. גם אם תלמדי את מסלול המחקר ותרצי להצטרף מאוחר יותר גם למסלול הטיפולי אני מאמינה שזה לא יהיה בעוכרייך. שיהיה בהצלחה, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית