לימודי הסבה

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

18/01/2005 | 15:12 | מאת: בבקשה לענות...

אני בעלת תואר ראשון בכלכלה ובודקת אפשרות של הסבה לעבודה סוציאלית. שאלתי היא האם לימודי ההסבה מספקים בשוק העבודה אם התואר הראשון שלי אינו מתחום מדעי ההתנהגות וכד' שאלה שניה מה מצב שוק העבודה בתחום ואם יש עבודה לחסרי נסיון תודה

02/02/2005 | 12:58 | מאת: טלי וינברגר

לום רב, לגבי לימודי ההסבה, הם מספקים ואין חשיבות לתואר הבסיס שלך. לגבי שאלתך השניה, מצב שוק העבודה רע, אבל בתוכו עדיין יש משרות שונות שבחלקן מתאימות גם לחסרות ניסיון. בהצלחה, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית