עו"ס

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

05/01/2005 | 14:37 | מאת: ליאורה

שלום טלי, אני סטודנטית לקראת סיום תואר ראשון. אני דיי מתלבטת לגבי הסבה לעו"ס. תחום זה מושך אותי למרות השכר הנמוך (יוקרה לא מעניינת אותי) אבל אני הייתי רוצה לקבל כמה שיותר מידע על התחום הזה ועל אפשרויות העבודה המגוונות שבו לפני שאחליט אם ללכת על זה..אז יש איזה אתר טוב או ספר כלשהו שמסביר את הכל(עדיפות לספר..) וממה שהבנתי את למדת בבר אילן עו"ס?אני לומדת שם ורציתי לדעת איך הביה"ס לעו"ס שם?רמת מרצים? איך האווירה?לימודים קשים מדי ? אשמח לתשובות ועצות תודה מראש

05/01/2005 | 17:08 | מאת: טלי וינברגר

ליאורה שלום רב, ממה שאני מבינה ממכתבך, את לומדת תואר ראשון שאינו בעבודה סוציאלית. את מתלבטת לגבי לימודיי ההסבה בבר אילן. ובכן, אני לא עשיתי שם לימודי הסבה אלא את התואר השני הקליני. את התואר הראשון שלי למדתי באונ' בן גוריון בב"ש. לגבי אפשרויות העבודה בתחום הן למעשה כמעט בלתי נדלות, והן מגוונות ביותר. אולי שווה לך להיכנס לאתר העובדים הסוציאליים וללמוד קצת משם. ולגבי רמת הלימודים והקושי...אההמממ....מי שאוהב את המקצוע אזיי הלימודים הם רק תוספת להנאה (באמת!!!). מצ"ב קישור לאתר העו"סים: http://www.socialwork.org.il/ אשמח לענות על כל שאלה נוספת, בהצלחה, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית