עבודה...

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

08/12/2004 | 09:59 | מאת: קרן

שלום לכולם שמי קרן, עובדת סוציאלית. אני מסיימת השנה את התואר השני, בהתמחות ילדים ומשפחה אני מחפשת עבודה בתחום כבר די הרבה זמן, ולא מוצאת. אני רוצה מאוד להתחיל כבר את דרכי המקצועית, ומתחילה קצת להתייאש... אם מישהו יודע על עבודה בתחום, באיזור ירושלים והסביבה, אהיה אסירת תודה אם יוכל ליידע אותי תודה רבה ובהצלחה לכולם קרן

14/12/2004 | 12:14 | מאת: טלי וינברגר

שלום רב, לצערי אינני יודעת על משרות פנויות באזורך. מקווה שתמצאי במהרה, בהצלחה, טלי

14/12/2004 | 12:28 | מאת: קרן

תודה רבה, גם אני מקווה שאמצא מהר...

מנהל פורום עבודה סוציאלית