לאן לפנות?

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

07/12/2004 | 10:26 | מאת: שירי

שלום רב... אני בת 19 בילדותי הוטרדתי מספר רב מאוד של פעמים מינית- מכל מיני אנשים וכמעט מכל מי שהיה מסביבי- היום אני מרגישה שלמרות שחשבתי שאני חזקה והתמודדתי עם זה - אני מוצאת את עצמי כאומללה בכל פעם שאני חושבת על זה- חבר שלי טוען שכשהוא מחבק אותי כשאני ישנה אני רועדת כל כך שהוא עוזב אותי ולא מחבק בלילה- אני חושבת שהכל זה תוצאה של אותם מקרים- אני לא יודעת אם זה שאלה לפורום הזה אבל באמת אין לי מושג לאן לפנות- ואין לי עם מי להתייעץ (ההורים שלי לא מודעים לכלכ מה שעברתי) אני אודה לך אם תוכל לכוון אותי- תודה

08/12/2004 | 05:46 | מאת: ענת

שירי שלום, אני ממליצה לך לפנות למרכז סיוע לנפגעות תקיפה מינית. איני יודעת מאיזה אזור מגורים את. אני שולחת לך קישור בו תמצאי כתובות של המרכזים לפי אזורי מגורים שונים. http://www.macom.org.il/rapehelp.asp אני חושבת שההחלטה לפנות לעזרה מקצועית היא נכונה מאוד עבורך. מאחלת לך הצלחה בתהליך הטיפול, ענת

14/12/2004 | 12:21 | מאת: טלי וינברגר

שירי יקרה, כפי שענת כתבה לך, המקום המתאים ביותר לפנות אליו הוא אתר "מקום" כאן ברשת. דבר נוסף הוא שניתן לפנות לקו החם של נפגעות תקיפה מינית בטלפון 1202 מכל טלפון. הפגיעה לא תיעלם והכאב ממנה הוא חד ונשאר. הטיפול והחשיפה של הדברים היא הדרך לנסות ולחיות איתם הלאה, למרות הכל ואף על פי. פני לעזרה, את חייבת את זה בשביל עצמך! מגיע לך לטפל בעצמך, אל תסתירי ואל תסתתרי. יש שם מישהי שמחכה כבר לדבר איתך. רק תכתבי/תתקשרי. מישהי שם בשבילך. ((()))) טלי

25/03/2005 | 16:25 | מאת: מירי

שלום, אני מועניינת בלימודים לתואר ראשון. האם יש מכללות עם מסלול של עו"ס? אני גרה באיזור הצפון . האם ישנם תנאי קבלה מועדפים לאנשים מעל גיל 35?

מנהל פורום עבודה סוציאלית