בעיה ללא מוצא

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

05/12/2004 | 21:16 | מאת: סבטלנה

שלום לכם! ישלי בעיה קשה. אחותי אחרי שחזרה בתשובה והתחתנה החליטה לנתק קשר מהמשפחה כולה,כולל ההורים. לא נורא קשה עם זה,לאימא יותר כמובן,פשוט כל דבר שמזכיר לי אותה גורם לי לבכות ללא הפסקה.אני לא ראיתי אותה כבר שנתיים.היא לא ראתה ילדה שלי שהיא בת 10 חודשים,אני ראיתי את בנה רק בגיל חודשיים אולי. אני יודעת שאין משהו או מישהו יכול לעזור במצב כזה. איך אני יכולה להתמודד עם זה?

14/12/2004 | 12:25 | מאת: טלי וינברגר

סבטלנה שלום רב, נשמע שמשפחתך נקלעה למשבר קשה, שבו אותה אחות שחזרה בתשובה התנתקה מהמשפחה וזה קשה לכם מאד. אני לא אשאל אם ניסיתם ליצור קשר, כי אני מאמינה שניסיתם, ואולי אם כל הדרכים כבר נחסמו אל האחות והיא אינה רוצה לשמור עימכם על קשר אולי כדאי להרפות ולהשלים עם המצב על אף שזה בוודאי קשה ביותר. ייתכן וכדאי לפנות לעזרה מקצועית עבורך ועבור משפחתך כדי לנסות להתגבר על תחושת האובדן המשפחתי, ואולי אף לבחון דרכים חדשות (אם קיימות) ליצור קשר עם האחות. מאחלת לכם רק טוב, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית