מרכז טיפולי באיזור השרון.

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

12/11/2004 | 08:24 | מאת: נורית

שלום שמי נורית ואני תרפיסטית בדרמה וסיפור M.A בבעלת רשיון משרד הבריאות אני רוצה להציג בפניכם את המרכז הטיפולי "דגש באומנות" שנמצא בקיבוץ מעברות במרכז 5 מטפלות בעלות הכשרה במגוון תחומי הטיפול בהבעה ויצירה : תנועה, אומנות ודרמה.המרכז עובד עם "כללית מושלם". המרכז מטפל בילדים בני נוער ומבוגרים, .054-6337764

15/11/2004 | 18:41 | מאת: טלי וינברגר

תודה על המידע, אך אנא ממך, אני מבקשת להימנע מפרסום חוזר דרך הפורום. הפורום אינו פרסומי, אלא מיועד למענה על שאלות ומתן מידע. בברכה, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית