תואר שני בעבודה סוציאלית - ילדים

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

30/10/2004 | 12:14 | מאת: שוני

שלום, אני בעלת תואר ראשון בעבודה סוציאלית, אני עובדת כשנה בחברת סיעוד ודי מתוסכלת מעבודתי. תחום הילדים תמיד עניין אותי ואני מעוניינת ללמוד באוק' הבא תואר שני בהתמחות בילדים. איפה ניתן ללמוד זאת והאם אני אוכל להתקבל למרות שכרגע אני עוסקת בתחום הקשישים?

30/10/2004 | 14:24 | מאת: ענת

הי שוני, גם באוניברסיטת ת"א, גם בחיפה ואם אינני טועה גם בירושלים יש מסלול לימודים לטיפול בילדים ונוער. על מנת להתקבל למגמת ילד ונוער בת"א יש צורך בניסיון כלשהו בטיפול קודם בילדים. לגבי האוניברסיטאות האחרות אינני יודעת. רצוי לפנות ולשאול. אם אינך מוצאת עבודה בתחום, אני ממליצה לך לנסות ולהתנדב במסגרת מתאימה. לימודי תואר שני כוללים פרקטיקום. לכן, במהלך הלימודים יהיה עלייך להציג מקרה בו את מטפלת ולקבל עליו הדרכה. בהצלחה, ענת

10/11/2004 | 14:59 | מאת: עו"ס

היי. עד כמה שאני יודעת בבן גוריון אפשר לעבוד בסיעוד ולעשות תואר שני . מצד שני,התואר הוא כללי ואין התמחויות ספציפיות.

15/11/2004 | 19:13 | מאת: טלי וינברגר

יש תוכניות של תואר שני בהתמחות ילדים באונ' ת"א כפי הידע לי, ובוודאי יש תוכניות דומות גם במקומות נוספים. הכי טוב להתקשר ולברר. שיהיה בהצלחה, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית