לימודי תרפיה מידע למתעניינת

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

25/10/2004 | 20:29 | מאת: עינת

שלום טלי ולבנות הפורום מעונינת לדעת כמה שיותר פרטים לגבי תנאי הקבלה ההכרחיים ללימודי ההמשך בתרפיה(בצילום תנועה ודרמה סיפור)בוודאי לכל ב"ס יש אופי תנאי שונה,אך בגדול..אני רק בתחילת דרכי לימודי אומנות תואר 1 ,מהן ההשלמות בפסיכולוגיה?ואת הקורסים הללו ניתן להשלים בלימודי התרפיה תוך כדי? ניתן להגיע לתרפיה מתואר באומנות(במקום חינוך ופסיכולוגיה) אשמח גם להמלצה על מטפלים במסגרת לא יקרה כדי שאוכל לחוות תרפיה באומנויות "על בשרי" מאנשי מקצוע.רוב תודות עינת

26/10/2004 | 14:12 | מאת: ענבר

ניתן להגיע ללימודי תראפיה באומנות מתחומים רבים: הן מתחום הפסיכולוגיה והן מאמנות, יש צורך במספר קורסים כתנאי קבלה במידה ואין: פסיכופתולוגיה, תאוריות באישיות, מבוא לפסיכולוגיה, וכ-300 שעות באומנות לפני תחילת הלימודים. בכל אופן את יכולת להכנס לאתר האינטרנט של מטפלים בהבעה ויצירה בשם י.ה.ת שם תמצאי עוד מידע.

28/10/2004 | 10:13 | מאת: טלי וינברגר

עינת שלום רב, תשובתה של ענבר ממצה את העניין. תוכלי לברר את כל פרטי אופן הלימוד באתר יה"ת (מצ:ב קישור בהמשך), ואף להתקשר למקומות הלימוד עצמם ולשמוע ממקור ראשון את הדרישות והתנאים. לגבי טיפול, את יכולה להתקשר ליה"ת ולבקש רשימת מטפלים מוסמכים, ופשוט להתקשר אליהם ולברר מחירי טיפול. כמו כן את יכולה לפנות למכוני טיפול פרטיים ולבדוק האם קיים אצלם טיפול באונויות ומה מחירו. בהצלחה, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית