עבודה סוציאלית קלינית

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

25/10/2004 | 13:03 | מאת: אלה

אני סטודנטית למדעי ההתנהגות תואר ראשון ורציתי לדעת אם יש לי אפשרות ללמוד תואר שני עבודה סוציאלית קלינית ואם כן מה התנאים?

25/10/2004 | 22:24 | מאת: ד

היי, בכדי ללמוד עו"ס קלינית עלייך תחילה לעשות הסבה לתואר ראשון, לצבור נסיון של לפחות שנתיים ורק לאחר מכן לנסות להתקבל לתואר השני (ממוצע מינמילי- 85). במידה והינך תלמידה מצטיינת בתואר הראשון (של ההסבה), קיים הסיכוי כי לא יתעקשו איתך במידה ולא צברת נסיון של שנתיים. אפשרות נוספת- בחיפה קיימת תוכנית למצטיינים בתואר הראשון בתחומם, במהלכה את משלימה בשנה אחת (לעומת שנתיים בתוכנית הסבה) את התואר הראשון, ובמידה וציונייך גבוהים (אם אני לא טועה- למעלה מממוצע 85 ), את יכולה להציע את מועמדותך לתואר השני בקלינית. מקווה שעזרתי, בהצלחה

28/10/2004 | 10:15 | מאת: טלי וינברגר

אלה שלום רב, את יכולה ללמוד תואר שני בע"ס קלינית במידה ותעשי לימודי הסבה לע"ס לתואר ראשון ורק אח"כ תמשיכי לתואר השני. התנאים לתואר השני משתנים בין מוסד אקדמי אחד למישנהו, ויש לבדוק עבור כל מוסד את תנאיו הוא. בהצלחה, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית