חיפוש עבודה בתראפיה באומנות

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

10/10/2004 | 08:45 | מאת: מירב

שמי מירב ואני מטפלת באומנות, סיימתי M.A בלסלי, אני מחפשת עבודה באזור מודיעין, הדרום והמרכז. אשמח לקבל הצעות ורעיוות לכווני חיפוש, תודה, מירב.

12/10/2004 | 13:29 | מאת: טלי וינברגר

מירב שלום רב, לצערי אינני יודעת על משרות פנויות כרגע. אולי כדאי לשלוח קורות חיים למקומות פוטנציאליים, אפילו אם אומרים לך שכרגע לא זקוקים שם לעובדים. הרי אף פעם אי אפשר לדעת מה קורה... שיהיה בהצלחה, טלי

13/10/2004 | 08:31 | מאת: מירב

תודה טלי! האם יש לך רעיונות למקומות פוטנציאלים אליהם אפשר לפנות, למציאת עבודה בטיפול באומנות, תודה, מירב.

מנהל פורום עבודה סוציאלית