טלי יקרה !!! - עדכון

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

22/09/2004 | 15:28 | מאת: עו"ס

היי. בהמשך לשאלה שלי לגבי עו"ס ופסיכיאטריה : חיפשתי באתר של אונ' ת"א ומצאתי את הלימודים שכ"כ רציתי בביה"ס לרפואה - לימודי המשך. אחרי ברורים ושיחות איתם,הם שלחו לי טופס הרשמה ועכשיו כל מה שנשאר זה למלא ולהתחיל ללמוד (בררתי ,הם מקבלים אותי.). מבחינתי זה הגשמת חלום ישן (5 שנים זה כבר ישן נכון?). אז...... אני רוצה להודות לך. זו לא הפעם הראשונה שעזרת לי (אם את זוכרת ,לפני מס' חוד' המלצת לי להתנדב) ואני נורא נורא שמחה שאת פה. את לא יכולה לתאר לך כמה שתי ההמלצות האלה עזרו לי (כל מיני משקעים ישנים). אז תודה ושנה טובה טובה. (ודרך אגב אני לא מהמחמיאים בדר"כ).

22/09/2004 | 20:35 | מאת: טלי וינברגר

עו"ס יקרה, אני שמחה לשמוע שהצלחתי לסייע לך. מקווה שתהני מהלימודים (אולי תספרי קצת על המסלול?), ושתיהיה גם לך שנה טובה וגמר חתימה טובה, שלך, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית