טיפול בתפיה באמנות בהריון

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

15/09/2004 | 15:37 | מאת: מיכל

אני בתחילת הריון. נאלצתי לעזוב את עבודתי בגלל ההריון כך שיש לי יותר מדי זמן פנוי ואני דואגת למלא אותו בפחדים וחששות בצורה מכבידה מאוד. שאלתי היא האם תרפיה באמנות יכולה להקל עליי ואם כן איך אני יכולה להגיע לטיפול במסגרת פרטית בטיפול קבוצתי או פרטני. בברכה וחג שמח

16/09/2004 | 22:10 | מאת: מאיה

תרפיה באומנות יכולה לעזור לך להתמודד עם הפחשים והחששות, ואם את מרגישה שזה מתאים לך אז תמיד אפשר לנסות ולראות אם זה הדבר הנכון בשבילך. לא כתבת מאיזה אזור את בארץ, אבל בכל מקרה את יכולה להכנס לאתר של יה"ת יש שם בצד שמאל למעלה רשימה של כל המטפלים לפי חלוקת אזורים. שיהיה בהצלחה, הריון קל וחג שמח

17/09/2004 | 03:23 | מאת: מיכל

אני מאזור גוש דן.

מנהל פורום עבודה סוציאלית