עו"ס ופסכיאטריה.

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

03/09/2004 | 23:00 | מאת: עו"ס

שלום אני עו"ס ומעוניינת מאוד לרכוש ידע ונסיון בתחום פסכיאטריה של הילד. כמה שאלות: 1. האם כדי להתקבל לעבודה בבי"ח פסכיאטרי צריך שיהיה רקע לימודי מסויים בנושא? 2. היכן אפשר למצא קורסים בנושא פסכ' בכלל ושל הילד בפרט? כל מידע בנושא יתקבל בשמחה. שבת שלום.

06/09/2004 | 21:05 | מאת: טלי וינברגר

לעו"ס שלום רב, בי"ח פסיכיאטרי הוא מקום נהדר לעבודה וללמידה. בדרך כלל במערכות של בתי חולים יש מערכת הדרכה מסודרת ומאורגנת בצורה יעילה וטובה מהרבה מקומות אחרים. קל וחומר לגבי תחום הפסיכיאטריה של הילד. אם את לא מצליחה להתקבל לבי"ח לעבודה הייתי אף מציעה לך להתנדב במקום תמורת הדרכה. אני משוכנעת כי מבחינה לימודית זה ישתלם. לגבי קורסים בספיכיאטריה של הילד הדבר הקרוב ביותר הוא התוכנית של ביה"ס לפסיכותרפיה של הילד באונ' ת"א ואם אינני טועה יש מסלול דומה גם בגהה. ייתכן וקיימים מקומות נוספים המלמדים את הנושא. בהצלחה, טלי

07/09/2004 | 07:54 | מאת: לטלי

טלי, האם תוכלי לתת יותר פרטים בנוגע לתוכנית פסיכותרפיה של הילד באוניברסיטת תל אביב? תודה

מנהל פורום עבודה סוציאלית