חיפוש עבודה...

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

22/08/2004 | 11:06 | מאת: קרן

שלום לכולם איזה יופי שיש פורום!!! קוראים לי קרן, ואני מסיימת השנה את לימודי התואר השני- בהתמחות ילדים ומשפחה אני מחפשת עבודה בתחום, באזור ירושלים, וטרם מצאתי משהו רלוונטי. אני חייבת לשתף אתכם ולומר שאני כבר ממש מתוסכלת, אני כל כך רוצה לממש את הרצון שלי לעזור ולעסוק במקצוע, וזה לא כל כך פשוט, מסתבר... אם מישהו יודע על הצעות עבודה בתחום, באיזור ירושלים, אני מאוד מאוד אשמח לשמוע. תודה רבה- אם לא על הצעת עבודה, אז לפחות על הבמה.. קרן

23/08/2004 | 23:53 | מאת: טלי וינברגר

קרן יקרה, מקווה שהבמה תעזור. פרט לכך בשבוע האחרון ראיתי הצעת עבודה לעו"ס בבי"ח איתנים ע"י ירושלים. אולי זה יעניין אותך. זה היה בפירסומים למשרות ממשלתיות בעיתונים. שיהיה בהצלחה, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית